Tilaajavastuu

Hyvä Yhteistyökumppani,

Olemme mukana Tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava Kumppani -ohjelmassa (www.tilaajavastuu.fi). Tavoitteena on välttää monimutkainen ja molempia osapuolia turhaan työllistävä tilaajavastuulaista johtuva byrokratia.

Rekisteröitymällä ilmaiseksi Tilaajavastuu.fi-palvelun käyttäjäksi, Te voitte jatkossa noutaa sähköiset tilaajavastuutietomme PDF-muodossa raporttipalvelusta. Sopimuskauden aikana ei siten tarvitse pyytää päivitettyjä paperiotteita monta kertaa vuodessa, vaan palvelusta saa aina ajantasaisen yritysraportin. Olemme luovuttaneet Suomen Tilaajavastuu Oy:lle valtakirjan, joka oikeuttaa yrityksemme työeläke- ja veromaksutietojen automaattisen kuukausittaisen haun ja tietojen julkaisun Tilaajavastuu.fi-verkkopalvelussa.

Palvelun avulla voidaan välttää sekä tarjousvaiheen että sopimuskauden paperitöitä. Toivomme, että voimme jatkossa hoitaa kaiken tilaajavastuulain edellyttämän raportoinnin Tilaajavastuu.fi-palvelun kautta.

Tilaajavastuu.fi-palvelu on otettu käyttöön yrityksessämme ja tilaajavastuutietomme löytyvät jatkossa ilmaiseksi verkkopalvelusta.

luotettava-kumppani-small